Futbol, bàsquet, hoquei i tennis taula

Primer cap de setmana poliesportiu | El CB Campdevànol torna a la competició després de dos anys

Redacció
18 de setembre del 2009
Primer cap de setmana poliesportiu de la temporada. Després de l'inici el cap de setmana passat de bona part de les lligues de futbol -només queda per engegar el grup tercer de Tercera Regiona- aquest dissabte i diumenge arriba el torn de l'hoquei sobre patins i el bàsquet.

En el cas del hoquei sobre patins enguany només hi ha un equip sènior a la comarca, l'Hòquei Club Ripoll, després que el Club Patí Ribes no pogués formar equip. Els ripollesos s'estrenen a Primera Catalana -després de perdre la categoria l'any passat- amb una visita a la pista de l'Olot.

En l'inici de la competició basquetbolística la Unió Esportiva Ripoll també jugarà una competició per sota respecte l'any passat, concretament a Segona Catalana. El debut serà dissabte a la pista del Quart. Per la seva banda, el Club Bàsquet Campdevànol torna a la competició federada després de dos anys d'absència. Jugarà en plena Festa Major contra el Palau Sacosta.

En futbol la UE Campdevànol també jugarà a casa en plena Festa Major, inaugurarà les millores al camp de futbol contra el Vall del Ges. A Primera Regional el Camprodon debutarà a casa contra el Bescanó mentre que el Ripoll i l'Abadessenc es desplaçaran a Vilamalla i a Salt. Finalment, a Tercera Regional, el Vilallonga de Ter i el Ripoll B rebran l'Argelaguer i la Penya Esportiva Montagut.

Per altra banda, dissabte a la tarda, el pavelló de Ripoll acollirà l'Obert de Tennis Taula. Els partits començaran a les tres de la tarda.

El futbol al Ripollès per Internet

Grup 1 de Primera Regional. Resultats, classificacions i calendari (Futbolcatalunya.com).
Grup 5 de Segona Regional. Bloc amb resultats, pronòstics i golejadors.
Tercera Regional.Resultats i classificacions grup 27 (FCF).