Missa per Michael Jackson al Monestir de Ripoll

Un fidel anònim va pagar el cost de dedicar una cerimònia a un difunt, deu euros

per Redacció , 18 de setembre de 2009 a les 08:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La missa del dijous de la setmana passada celebrada al Monestir de Ripoll estava dedicada a l'ànima de Michael Jackson, el denominat “rei del pop”, que havia mort a Los Ángeles el 25 de juny passat. Segons publica el setmanari El Ripollès un fidel que ha restat a l'anonimat va pagar els deu euros de taxa establerts per dedicar una missa a un difunt -quantitat que pot ser superior a voluntat del demandant-.

En la informació es recullen les paraules del rector de Ripoll, mossèn Antoni Boqueras, que explica que no es va citar el nom de Jackson ja que “no es té constància que fos catòlic”. De fet, malgrat que diverses fonts van apuntar en vida que el cantant nord-americà s'havia convertit a l'Islam, va ser un fet que mai es va confirmar. El nom del difunt si que va apàreixer al full parroquial del Baix Ripollès.

La missa de dijous passat, dedicada a l'ànima de Jackson, va ser en tot cas una cerimònia habitual, tant pel nombre de fidels com per la manca de referències al rei del pop.

 

Participació