Deixen de tallar el pont d'Olot de Ripoll els dissabtes de mercat

Teresa Jordà considera que els marxants hauran de saber conviure amb les fires

Redacció
08 de setembre del 2009
Pnt d'Olot
Pnt d'Olot | Xinaski


La iniciativa de tallar el pont d'Olot de Ripoll, per instal·lar-hi el mercat setmanal, no es repetirà més. A partir del proper dissabte, segons ha explicat l'alcaldessa Teresa Jordà a ElRipollès.info, les parades situades en els darrers dies al pont tornaran a la plaça de l'Escorxador. D'aquesta manera es fa marxa enrere en la prova realitzada al llarg de l'agost.

“Els paradistes estaven molt contents amb el canvi però hem vist que el mercat cobert queda aïllat i això no ho podem permetre” ha afirmat Jordà. En aquest sentit esperen que amb la construcció de la passera de la Lira -prevista per abans d'acabar l'any- i la instal·lació de parades a la mateixa plaça de la Lira “el circuit sigui molt més coherent”.

Respecte a les queixes de part dels marxants, que dissabte no van plantar les seves parades farts dels canvis d'ubicació, l'alcaldessa considera que caldrà saber conviure amb les fires. “Teràlia quedarà fixe al calendari, enguany el Mercat del Bolet s'acostarà al centre algun dia i tenim alguna idea en ment” ha explicat. A l'espera d'una reunió amb els marxants, Jordà considera que cal tenir un calendari clar per part de tothom però que en les fires de dos dies és normal que se situïn al centre per estar ben aprop del comerç.