Teràlia no relaxa als marxants del mercat

Farts dels canvis d'ubicació, despleguen una pancarta i no planten les seves parades a Ripoll

Redacció
07 de setembre del 2009
Marxants emprenyats
Marxants emprenyats | Arnau Urgell


Els marxants del mercat de Ripoll van dir aquest dissabte “prou”. La fira Teràlia, lluny de relaxar-los, va ser la gota que va fer vessar el got de la seva paciència farts dels canvis en la ubicació de les parades. Bona part dels venedors de roba, van decidir no plantar les seves parades i en canvi van desplegar una pancarta amb el lema “Volem el nostre lloc. No més canvis” i van recollir signatures.

Diversos marxants van explicar a aquest mitjà que esperaven que després de les obres del Barri Vell la situació es normalitzés. “A banda de les fires tradicionals ara també ens fan moure per fires com aquesta de dietètica -en referència a Teràlia-, i un altre dia seran els bolets i qualsevol altra que s'inventin” afirmava una paradista molt indignada. “Els clients no ens troben” afegia un altre que recordava que “pagaven anualment per un espai fix” i no pas per rodar per tot el poble. “Si no ens volen que ens ho diguin” va concloure un altre marxant que es va afegir a la conversa i que va qualificar de “pèssima” la gestió del mercat per part del consistori.

Per la seva banda, el grup municipal de Convergència i Unió (CiU) demanarà explicacions a la regidoria de Comerç sobre aquests fets. Així mateix reiterarà la pregunta -que afirmen que no ha tingut resposta per part de l'equip de govern- sobre el tancament del pont d'Olot per celebrar-hi el mercat. Hores d'ara aquest mitjà encara no ha pogut obtenir la versió de l'equip de govern sobre les queixes dels marxants i la valoració de la fira Teràlia, dedicada a les “teràpies manuals i energètiques”.