La zona de vianants del pas a nivell del passeig Ragull, pendent d'ADIF

L'Ajuntament de Ripoll ja ha eixamplat la vorera en el marc d'actuacions de millora a la carretera de Barcelona

per Redacció, 2 de setembre de 2009 a les 09:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de setembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


L'eixamplament de la zona de vianants del pas a nivell del passeig Ragull de Ripoll ja només depèn d'ADIF. L'Ajuntament de Ripoll ha fet la feina que tenia encomanada, és a dir, adaptar les voreres a l'amplada del futur pas. Ara cal que l'ens estatal col·loqui la plataforma sobre les vies.

Aquesta actuació del consistori s'emmarca en les diverses tasques que la brigada municipal ha realitzat en els darrers mesos al barri de la carretera de Barcelona. En aquest sentit les actuacions més destacades han estat la repassada de panots a les voreres; la supressió de barreres arquitectòniques en diversos punts del barri; la millora general de la plaça de la Sardana; l'ampliació dels jocs infantils als jardins del costat del camp de futbol; la millora de la recollida de pluvials al carrer Margarida Diligeon i la instal·lació de dos aparcaments de bicicletes a davant de l'escola Joan Maragall i del local de joves del carrer Núria.

- Nota de premsa de l'Ajuntament de Ripoll


Mostra Projectes, serveis, transformacions i infraestructures Ripollès en un mapa més gran

 

Participació