1 de 10

Funeral polèmic

Celebren una missa per una difunta a Llanars per la negativa del rector de Camprodon en fer-la a la població

per Redacció, 31 d'agost de 2009 a les 08:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'agost de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El vidu de Montse Agustí, que va morir a mitjans d'agost, ha denunciat a mitjans de comunicació com El Punt i en esqueles repartides a Camprodon i rodalies, que el rector camprodoní, Jacint Medina, no ha deixat oficiar una missa en memòria de la difunta. El vidu, veí del Masnou però molt relacionat amb Camprodon, va demanar al rector si un monjo de Montserrat podria celebrar una missa-funeral el dissabte 29.

El rector s'hi va negar ja que considera que no s'han de fer “misses particulars” -tal i com recull El Punt- mentre que el vidu considera que no “hi ha cap impediment eclesiàstic” a la seva demanda. Com a alternativa la cerimònia es va oficiar a l'església de Sant Esteve de Llanars. En l'esquela ho explicitava: “davant la negativa de poder celebrar l'acte aquest dia i hora a cap església de la parròquia de Camprodon, se celebrarà a l'església parroquial de Llanars”.
Participació