1 de 10

Videoentrevista: Carles Mundó i la TDT

per Redacció, 27 d'agost de 2009 a les 09:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Felicitant sobretot als ciutadans per "haver fet els deures" abans de l’apagada analògica prevista per l’abril de 2010, el màxim responsable polític de la transició cap a la Televisió Digital Terrestre (TDT), Carles Mundó, secretari de Mitjans de Comunicació del Departament de Cultura de la Generalitat,  ha respost les preguntes plantejades per NacioDigital.cat sobre la mort de la televisió de "tota la vida" i el naixement de la nova televisió digital. Mundó considera que passarem de preguntar-nos "què fan avui" a "què volem veure avui".

- Veure entrevista a Carles Mundó

En bona part dels municipis i nuclis del Ripollès la televisió analògica ja és història. Després d'unes primeres setmanes només amb TDT és un bon moment perquè els lectors en facin les primeres valoracions. La senyal arriba amb qualitat? Les tempestes afecten la recepció de la senyal? Considereu que l'augment de canals ha millorat l'oferta televisiva?

 

Participació