El Baell: «Més senglars que ningú!»

Redacció
24 d'agost del 2009
Festa Major el Baell
Festa Major el Baell | Arnau Urgell


El Baell viu fins aquest dilluns la seva Festa Major amb el lema "Més senglars que ningú!". Un dels actes més esperats va ser la representació de Per-versions, una obra de teatre amb un repartiment format entre altres pel popular Pep Cruz i el campellenc Jordi Coromina. La plaça del Baell va acollir tot just la segona representació de l'obra de teatre.

Aquest diumenge va ser el torn de la mainada amb jocs de cucanya i el ball d'animació infantil amb Can Seixanta. Després van poder degustar una xocolatada popular per llepar-se'n els dits. Per aquest dilluns les activitats continuen.


Dilluns 24 d'agost:
11:30 Ofici solemne. Passada amb els gegants de Ribes i benedicció del terme des del Serrat de la Moixera, on es repartirà l’Oferta. Tot seguit, vermut popular
19:00 5è. concurs de fotografia (la temàtica del concurs de fotografia és la Festa Major del Baell. Es podran presentar fins a tres fotografies el mateix dia 24 entre les 19:00 i les 20:00 a la seu social en format .jpg o.tif en un llapis USB, CD, DVD amb una tarja SD o bé amb la mateixa càmera digital amb el corresponent cable USB)
21:00 Sopar de germanor i ball de fi de Festa, amenitzat per l’Amadeu
Fi de festa i piromusical