Comença a prendre forma la plaça coberta del barri de l'Estació de Campdevànol

Les obres no impediran celebrar-hi la festa del barri | Ubiquen la pista esportiva a la zona multiesports del carrer Onze de Setembre

per Redacció , 19 d'agost de 2009 a les 09:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'agost de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


A inicis de juliol van començar les obres de la plaça coberta del barri de l'Estació. Un projecte que en el seu moment va aixecar una certa polèmica per l'oposició de CiU i la recollida de signatures per part d'un grup de veïns en contra del paper de l'associació veïnal del barri. El pressupost de l'obra era d'uns 304.000 euros i l'empresa campdevanolenca que l'ha assumit també hi ha inclòs el cost de la zona esportiva (43.000 euros) que s'ha ubicat a la zona multiesports del carrer Onze de Setembre, que des de feia uns mesos ja comptava amb una pista d'skate.Les obres de la plaça coberta estan finançades en un 95% pel Pla únic d'Obres i Serveis (PUOSC) del Departament de Governació i pel Departament de Política Territorial. Segons explica l'Ajuntament de Campdevànol es fan en dues fases per tal de permetre la realització de la festa del barri, el darrer cap de setmana d'agost. En aquest sentit la coberta de la plaça no s'instal·larà fins al setembre.

- Galeria de fotos de la pista d'skate (Adrià Costa)

Mostra Projectes, serveis, transformacions i infraestructures Ripollès en un mapa més gran

 

Participació