Mor un motorista a la collada de Toses

La víctima és José Luis P.F., veí de Manresa de 55 anys | L'accident s'ha produït al terme municipal de Toses

Redacció
15 d'agost del 2009
Un motorista ha perdut la vida aquest migdia quan, la motocicleta en què viatjava, ha col·lidit amb un turisme i un tot terreny, al km 141 de N-260, a la collada de Toses. La víctima és José Luis P.F., veí de Manresa de 55 anys. L'accident s'ha produït al terme municipal de Toses segons ha pogut saber ElRipollès.info i no pas al de Planoles com s'ha fet públic en primera instància.

Els dos ocupants del turisme han resultat ferits lleus -no ha calgut traslladar-los a un centre sanitari- i el conductor del tot terreny ha resultat il·lès. Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat diferents dotacions de serveis sanitaris i tres de Mossos d'Esquadra que, primer han donat pas alternatiu, i a un quart de dues han tallat la via.

Per causes que s'investiguen, la motocicleta hauria envaït el carril contrari, hauria fregat lateralment el tot terreny i hauria col·lidit frontalment amb el turisme, segons informen els Mossos d'Esquadra. A deu minuts per les tres de la tarda la circulació per la via ha quedat restablerta.


Mostra Successos Ripollès en un mapa més gran