Serveis Socials de Ripoll estrena «casa» al centre

Ocupa l'antiga Oficina d'Habitatge, a la plaça Tarradellas

Redacció
07 d'agost del 2009
Nou local de Serveis Socials
Nou local de Serveis Socials | Arnau Urgell


Des d'aquest divendres, els Serveis Socials de Ripoll ja han deixat la seva ubicació a la residència per situar-se a l'antic local de l'Oficina d'Habitatge, a la plaça Josep Tarradellas, al costat del mercat cobert.

El nou emplaçament, de vora 100 metres quadrats, permetrà segons la regidora de Seguretat i Convivència, Casilda Gómez, que les professionals puguin treballar en condicions immillorables i donar un servei digne als usuaris. Així mateix, la seva posició cèntrica en facilitarà l'accés. Per Gómez l'antiga ubicació els feia desenvolupar la feina de manera “tercermundista”. Formen part de l'àrea quatre tècnics i set treballadores familiars. Gómez ha recordat que el 2008 se'n va duplicar el nombre en una de les “apostes de legislatura.



El local disposa d'una recepció on hi treballen dos persones, una sala polivalent amb cinc espais de treball, dos despatxos d'atenció a l'usuari -per garantir la confidencialitat- i una sala de reunions. Moments abans de la “inauguració” ja s'havia estrenat amb una trobada de les persones que participen al Banc d'Aliments, una iniciativa de Creu Roja, l'Ajuntament i Càritas.



Mostra Projectes, serveis, transformacions i infraestructures Ripollès en un mapa més gran