«Botifarra Match» a Ribes de Freser

És el primer torneig popular de tennis de la població

Redacció
06 d'agost del 2009
Aquest cap de setmana comença la primera de les moltes activitats esportives que es desenvoluparan durant el mes d’agost a Ribes de Freser. El dissabte 8 d’agost es durà a terme el primer torneig de tennis popular “Botifarrada Match”. Els partits començaran a les quatre de la tarda a les pistes de tennis del municipi amb prèvia inscripció de 10 euros a l’oficina de turisme de Vall de Ribes.

S’entregaran premis els primers i segons classificats de categoria individual o dobles. Al vespre, al finalitzar els partits hi haurà un sopar de fi festa al mateix emplaçament de la competició. Aquest torneig serà un al·licient més a nivell esportiu ribetà que es complementa juntament amb les classes d'espinning i d’aquagym que s’imparteixen aquest mes de dilluns a divendres a la piscina municipal.
L’objectiu del Patronat Municipal d’Esport és la dinamització esportiva en el municipi, a fi de reactivar les entitats locals esportives així com oferir un ventall de possibilitats lúdiques amb el denominador comú de la pràctica de l’esport.