Campdevànol fa una crida a participar a la constitució del Consell del Poble

El procés de participació ciutadana arriba al mercat setmanal.

El Ripollès.info
18 de juliol del 2009

NOTA DE PREMSA
AJUNTAMENT DE CAMPDEVÀNOL

PARTICIPACIÓ CIUTADANA AL MERCAT SETMANAL

El proper dimarts, 21 de juliol, el procés de participació ciutadana endegat per constituir el Consell de Poble de Campdevànol surt al carrer.

Amb l’objectiu de donar informació i crear un espai obert per a la opinió dels ciutadans i ciutadanes, l’Ajuntament de Campdevànol a través de la consultora sociopolítica Neopolis col•locarà el proper dimarts 21 de juliol, una carpa al mercat setmanal on tothom que vulgui podrà resoldre dubtes i fer propostes en el procés de participació ciutadana que s’està realitzat per crear el Consell de Poble de Campdevànol.

Aquesta actuació, coincidirà també amb el repartiment a totes llars del poble d’un qüestionari pensat per recollir les percepcions de la població entorn al projecte del Consell de Poble i altres aspectes relacionats amb la participació.

En definitiva, una sèrie d’activitats que complementaran les trobades i consultes amb diferents agents  socials: entitats, associacions i persones a títol individual, que durant aquests mesos s’estan celebrant a Campdevànol en el marc del procés participatiu endegat per a la creació del Consell de Poble i que compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat.

Campdevànol, 16 de juliol de 2009.

- Més informació