Carles Bassaganya visita les obres de la Ruta del Ferro

El Ripollès.info
17 de juliol del 2009

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà les obres de la millora i adequació de diversos trams del traçat de la ruta del Ferro entre Ogassa i Sant Joan de les Abadesses, aquest dissabte, 18 de juliol, a les 12.20 hores.
 
D’un pressupost de 111.052 euros, el Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres amb  93.217 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Amb les obres d’adequació de la ruta per a bicicletes i vianants es millora notablement l’ús que els usuaris i usuàries podran fer d’aquest tram de la via verda.
 
Durant la visita, Carles Bassaganya estarà acompanyat del diputat de Medi Ambient i Territori de la Diputació de Girona i president del Consorci de les Vies Verdes, Josep M. Rufí; el gerent del Consorci de les Vies Verdes, Emili Mató; el delegat territorial d’Esports, Josep Saguer;  l’alcalde de Sant Joan de els Abadesses, Ramon Roquer, i l’alcalde d’Ogassa, Ramon Tubert.