Un estiu per «alimentar el mite» del Comte Arnau

Redacció
12 de juliol del 2009
Comte Arnau
Comte Arnau | Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
Desorés de la presentació d'aquest dissabte, tot és a punt per iniciar el XIV Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses. L'estrena serà el proper dissabte amb l'Esbart Ciutat Comtal -que presentarà l'espectacle “Ritmes i Rimes”. Posteriorment serà el torn del concert de música catalana al voltant de la figura medieval a càrrec de la Polifònia de Puig-reig (25 de juliol) i la tradicional representació de l'obra de Joan Maragall “El Comte Arnau” a càrrec del SAT Teatre Centre (1 d'agost).

Al llarg de l'estiu hi haurà activitats complementàries com la segona edició del sopar-espectacle “Alimentem el mite” (sis vetllades entre el 30 de juliol i el 28 d'agost); les visites guiades per les terres del mite medieval; la caminada nocturna “Cercant les petjades del Comte Arnau” (22 d'agost) i un cicle gastronòmic dedicada a la figura misteriosa i heroica que tanta anomenada ha donat al municipi.

Presentació amb dolç del Comte Arnau

La conferència “Mite i literatura”, a càrrec de Jordi Castellanos obrirà aquest dissabte el Cicle del Comte Arnau d’enguany a Sant Joan de les Abadesses. L’acte tindrà lloc a les sis de la tarda a la sala de Plens de l’Ajuntament i anirà acompanyat d’un refrigeri per a tots els assistents que consistirà en una degustació del dolç del Comte Arnau.

Galeries de fotos 2008: Presentació del cicle al Liceu;
Representació del "Comte Arnau" i Sopar-espectacle "Alimentem el mite" (1)
"Alimentem el mite" (2)