El comitè de Comforsa «indignat i molest» amb el relleu a la direcció

Josep Julià “era bo per a l’empresa” afirmen.

Redacció
03 de juliol del 2009
Josep Julià
Josep Julià | Arnau Urgell


El relleu a la direcció de Comforsa no ha caigut gens bé en el comitè d’empresa. En una nota de premsa el comitè ha expressat la seva “indignació i malestar” pel cessament forçat de Josep Julià (foto superior) i la seva substitució per Joan Escuté (foto inferior). Així mateix s’ha creat la figura del director industrial, càrrec que ocuparà Josep Lluís Garcia.

Els representants sindicals van demanar aquest dimecres a la directora general d’AvançSA, Maria del Mar Isla, els motius del relleu. Segons el comitè la resposta va ser que “cada cert temps cal canviar les direccions”. Aquest fet no sembla convèncer massa als representants dels treballadors que valoren el creixement de Comforsa amb Julià i la seva capacitat dialogant tal i com hauria quedat demostrada amb la negociació del recent pla de viabilitat.

Pel comitè l’únia raó que podria motivar el canvi és la mala relació amb Isla. Per demanar explicacions, els representants dels treballadors volen reunir-se el mes de juliol amb els cinc partits polítics parlamentaris.