Salut diu que encara 'no toca' parlar de terminis pel CAP de Sant Joan

El projecte està en el segon de quatre passos.

per Redacció , 28 de juny de 2009 a les 22:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de juny de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La directora de serveis territorials de Salut, Marta Pedrerol, -al costat de la consellera, Marina Geli- va explicar que no era encara el moment per parlar de cap termini en la construcció i entrada en servei del nou centre d'atenció primària (CAP) de Sant Joan de les Abadesses.

Pedrerol va recordar que el procés va començar fa un any i mig per decidir-ne la ubicació. Després que l'Ajuntament de Sant Joan cedís la parcel·la situada a l'encreuament dels carrers Joan Maragall i Ramon d'Urg (foto) el projecte va iniciar el 'segon de quatre passos'. Es tracta de definir un pla funcional que 'dibuixi' les necessitats de l'equipament tenint en compte les previsions demogràfiques pels propers 10-15 anys.

Hores d'ara aquest document ja el té l'empresa pública Gestió d'Infraestructures (GISA) per tal de procedir a redactar el projecte. Ni Pedrerol ni Geli van voler fer cap previsió sobre l'aprovació del projecte ni la seva execució.

 

Participació