Duplicaran l'espai de vianants del pas a nivell del passeig Ragull

Era una demanda dels col·lectius de minusvàlids.

Redacció
25 de juny del 2009
Pas a nivell de Ripoll
Pas a nivell de Ripoll | Arnau Urgell


L’Ajuntament de Ripoll ha arribat a un acord amb ADIF per ampliar la zona de vianants del pas a nivell de tren situat entre el passeig Ragull i el pont de l'Arquet de Ripoll. Es tractava d'una demanda de col·lectius com MIFAS i l'ONCE i el consistori havia reiterat a ADIF la necessitat de suprimir obstacles que, no només afectaven a les persones amb mobilitat reduïda, sinó també als cotxets, carrets de comprar...

Finalment, i aprofitant el període sense pas de combois a causa de les obres, el coordinador d'Inversions d'ADIF, Adolfo Rubio, s'ha compromès amb els representants de l'Ajuntament de Ripoll a ampliar el pas de vianants de tal manera que sigui equivalent del de cotxes. Així mateix s'ha sol·licitat la instal·lació d'unes barreres especials per a vianants per evitar possibles atropellaments.

La brigada d’obres municipal ha iniciat l’eliminació dels parterres que hi havia a banda i banda de la via, i els propers dies finalitzarà la pavimentació de l'espai. Al mateix temps es desplaçarà la columna publicitarà per tal de deixar el pas lliure d’obstacles i millorar l’accés al renovat Passeig Ragull.