'Ter Blue'

Un dels municipals de Camprodon patrulla des de fa uns dies amb bicicleta.

per Redacció , 22 de juny de 2009 a les 06:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


No són les platges de Santa Monica ni l'oceà Pacífic però a Camprodon un dels agents municipals patrulla amb bicicleta. De fet, les similituds entre la sèrie nord-americana i el cas camprodoní són més aviat poques ja que ni les bicicletes s'assemblen ni les figures dels agents tampoc.

L'objectiu de l'Ajuntament de Camprodon és aconseguir una policia de proximitat i guanyar en eficiència a l'hora de cobrir el centre de la vila. Així mateix, consideren que es tracta d'un recurs més net, accessible i estalviador. Finalment, el consistori entén que es tracta d'una manera de conscienciar els ciutadans sobre la bona utilització dels espais públics, la utilització del casc, i en el respecte entre ciclistes, vianants i conductors.

És el primer agent municipal del Ripollès que utilitza la bicicleta per realitzar les seves rondes. En canvi a altres viles i ciutats, especialment de la demarcació de Barcelona, és molt més corrent.

 

Participació