Des de dilluns el tren s'acaba a Ripoll

El tram ripollès i cerdà es cobreix amb autobusos.

Redacció
14 de juny del 2009
El tren a Ordina (Ripoll)
El tren a Ordina (Ripoll) | Arnau Urgell


Des del dilluns 15 de juny i fins al 3 de juliol les obres de millora de la línia fèrria provocaran que el tram Ripoll-Puigcerdà es cobreixi amb autobús. A partir del 4 de juliol i fins el 28 d'agost el trajecte afectat es reduirà de Ribes de Freser a Puigcerdà.

Els horaris del servei d'autobús alternatiu tindrà una variació d'uns 30 minuts de mitjana respecte els trens. En aquest sentit els autobusos sortiran de Puigcerdà uns 40 minuts abans de l'horari habitual i hi arribaran en 20 minuts de retard. En el cas de Planoles també suposarà modificar la parada, que s'instal·larà a la N-260 a l'entrada de la població.

En principi, els canvis no suposaran modificar l'horari de sortida i arribada dels trens a Ripoll sempre i quan els autobusos arribin puntualment i permetin el transbordament dels passatgers.

Cal recordar que des del 15 d'abril les obres ja obliguen a cobrir amb autobusos el recorregut entre la Molina i Puigcerdà. A partir del 29 d'agost i fins al 30 de novembre l'afectació es reduirà de nou al tram cerdà.