De la pastura a la taula

L'Associació d'Hostaleria del Ripollès presenta entre vedelles el mes culinari dedicat a aquesta vianda.

Redacció
10 de juny del 2009


Entre les vedelles que pasturaven a la Cabana de l'Orri Vell de Pardines, l'Associació d'Hostaleria del Ripollès va presentar el mes culinari que dedica a aquesta vianda de qualitat de la comarca. I ho va fer de la manera més gustosa possible, amb un esmorzar enmig de les pastures amb la presència de restauradors, productors i els tècnics del Consorci Ripollès Desenvolupament. Precisament el mes culinari s'emmarca en la campanya de producció intensa i contínua que desenvolupa aquesta institució dels productes agroalimentaris del Ripollès i les seves marques de qualitat.

Fins al 9 de juliol els restaurants associats oferiran menús especials en els quals la vedella és la protagonista. Es tracta de la Teuleria i casa Rudes de Sant Joan de les Abadesses; ca l'Anna de Ventolà; l'Hotel Sant Antoni, els Caçadors i l'Hotel Restaurant Resguard dels Vents de Ribes de Freser; can Jepet de Tregurà; la Farga de Setcases; cal Carter i el Martinet de Campdevànol; el Cafè Canaules, l'Hotel la Solana del Ter, la Piazzeta, la Taverneta, el Crocus i el Reccapolis de Ripoll; la Fonda Xesc de Gombrèn; i la Plaça de Queralbs.