Mallarach i Borrell grans triomfadors al XV Concurs de Tallar Troncs de Vallfogona

Van obtenir guardons en les quatre categories.

per Redacció , 8 de juny de 2009 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juny de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El curs de tallada de troncs de Vallfogona de Ripollès ha arribat enguany a la quinzena edició. La festa, totalment consolidada, serveix per demostrar l'habilitat de treballadors relacionats amb el sector forestal amb el xerrac mecànic, la destral i el xerrac a mà per parelles mixtes. La darrera prova, més artística, consisteix en crear una figura a partir d'un tronc mitjançant el xerrac mecànic. Desenes de persones s'han acostat a la població vallfogonina.

Mallarach i Borell grans triomfadors amb permís de Moisès Illa
Els grans triomfadors del concurs van ser Joan Mallarach i David Borrell ja que van treure bons resultats en totes les categories.


Per parelles es van imposar en destral i van quedar segons amb xerrac a mà. En la prova d'escultura Mallarach va ser primer mentre que en xerrac mecànic va ser segon i Borrell tercer. A la prova estrella, xerrac mecànic, el guanyador va ser Moisès Illa. Per altra banda la parella guanyadora en xerrac a mà va ser Ramon Costa i Joan Soy.

En categoria femenina en xerrac mecànic va guanyar Neus Dou i en xerrac a mà la parella formada per Núria Bosch i Núria Freixa.

Veure classificacions completes.

Veure galeria de fotos de l'edició 2009.
Veure galeria de fotos 2008.

 

Participació