Mallarach i Borrell grans triomfadors al XV Concurs de Tallar Troncs de Vallfogona

Van obtenir guardons en les quatre categories.

Redacció
08 de juny del 2009


El curs de tallada de troncs de Vallfogona de Ripollès ha arribat enguany a la quinzena edició. La festa, totalment consolidada, serveix per demostrar l'habilitat de treballadors relacionats amb el sector forestal amb el xerrac mecànic, la destral i el xerrac a mà per parelles mixtes. La darrera prova, més artística, consisteix en crear una figura a partir d'un tronc mitjançant el xerrac mecànic. Desenes de persones s'han acostat a la població vallfogonina.

Mallarach i Borell grans triomfadors amb permís de Moisès Illa
Els grans triomfadors del concurs van ser Joan Mallarach i David Borrell ja que van treure bons resultats en totes les categories.

Per parelles es van imposar en destral i van quedar segons amb xerrac a mà. En la prova d'escultura Mallarach va ser primer mentre que en xerrac mecànic va ser segon i Borrell tercer. A la prova estrella, xerrac mecànic, el guanyador va ser Moisès Illa. Per altra banda la parella guanyadora en xerrac a mà va ser Ramon Costa i Joan Soy.

En categoria femenina en xerrac mecànic va guanyar Neus Dou i en xerrac a mà la parella formada per Núria Bosch i Núria Freixa.

Veureclassificacions completes.

Veuregaleria de fotos de l'edició 2009.
Veure galeria de fotos 2008.