Ripoll homenatja als seus campions

Patinatge, futbol, futbol sala, bàsquet, taekwondo i curses de muntanya.

Redacció
02 de juny del 2009


Acaba la temporada i és època de recollir fruits... i homenatges. L'Ajuntament de Ripoll el proper 4 de juny reconeixerà els equips i els esportistes que hagin triomfat en aquest curs 2008-2009. Abans però, el passat 22 de maig, el consistori va felicitar a les patinadores del Club Patí Ripoll (foto), que van guanyar la final nacional en modalitat grups dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Del taekwondo a la curses de muntanya
El 4 de juny rebran el reconeixement de l'Ajuntament la Unió Esportiva Ripoll (bàsquet) pel primer lloc de l'equip sènior femení en el Campionat Catalunya B de bàsquet i el primer lloc per l'equip mini escolar femení en la Lliga Escolar; el taekwondista Juan Antonio Santiago (gimnàs Lee Young Ripoll) pel tercer lloc assolit al Campionat del Món de Tècnica a Ankara (Turquia) i l'Anna Jurado Bellmunt, campiona de la Copa Catalana de curses d'alta muntanya.

Per altra banda també participaran en l'acte el Club de Futbol Ripoll pel primer lloc del Juvenil a la Segona Divisió grup 3 i l'Escola de Futbol Sala Ripoll, per la primera posició en la Divisió d'Honor Territorial de l'equip Comforsa Ripoll B.