El Consell s'afegeix a la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica

Hi participen 37 entitats i la coordina la Diputació.

Redacció
27 de maig del 2009


El Consell Comarcal del Ripollès, a través de la seva vicepresidenta, Carme Freixa, va signar el conveni amb la Diputació de Girona per crear la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica (XSLPE).

La xarxa, formada per 37 entitats, és una eina que neix de la necessitat i l’oportunitat que han vist les administracions locals de treballar en l’àmbit de la promoció econòmica.

Segons el Consell Comarcal la xarxa possibilitarà un marc d’actuació més ampli que el propi municipi o comarca i significarà el suport i la implicació de la Diputació, mitjançant l’Àrea de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, que té com a línies d’actuació prioritàries la col·laboració en projectes relacionats amb el foment de l’ocupació i el desenvolupament econòmic integral i equilibrat del territori. En el cas del Ripollès, les actuacions emmarcades en la xarxa les aplicarà el Consorci Ripollès Desenvolupament, que té les competències de promoció econòmica de la comarca.

Les línies de treball de la XSLPE són entre altres elaborar un mapa de recursos del territori; fomentar les activitats formatives; donar suport a les polítiques d'igualtat i coordinar els serveis locals de promoció econòmica.