El Mercat del Gust torna a Vic

Una quinzena d’expositors oferiran els seus productes artesans.

Redacció
23 de maig del 2009



La Guixa (Vic, Osona) es convertirà, un any més, en un punt de trobada pels osonencs de tranquil·litat i proximitat amb l’expositor a través de l’organització de la segona edició del Mercat del Gust. La cita, al Pla de Maset, aquest diumenge 24 de maig. Amb la clara intenció de donar a conèixer els productes gastronòmics d’Osona amb transparència i qualitat, s’ha fet una acurada selecció de petits productors que puguin donar testimoni de tradició i mètodes artesanals en el procés d’elaboració dels seus productes.

El Mercat del Gust, organitzat per l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic), pretén promocionar i potenciar els productes alimentaris de la comarca, productes de la terra elaborats de manera artesanal i amb la forma més tradicional.

Al Pla del Maset hi haurà instal•lats una quinzena d’expositors on els productors hi exposaran i vendran els seus aliments. Mongeta del Collsacabra, cigró d’Oristà, patata del Bufet, llonganissa, formatge, bolets, cervesa del Montseny, xocolata, pa, fruits secs o melmelades són alguns dels productes que s’hi podran trobar i degustar. A més, els Xarcuters del Gust hi tornaran a ser presents amb la finalitat de promocionar un dels productes més emblemàtics de la nostra ciutat, l’embotit.

El mercat iniciarà a les 9:00 h amb un esmorzar popular, elaborat per Planes Bones. El menú de l’àpat serà  mongetes amb cansalada i amanida. També hi haurà un parc d’inflables pels més menuts, instal•lat al costat de la mostra comercial. El Mercat es podrà visitar fins a les tres de la tarda.