El Camprodon goleja i s'acosta a la salvació

Els camprodonins van escombrar el Vilamalla (6-0).

Redacció
11 de maig del 2009
La Unió Esportiva Camprodon ha fet aquest cap de setmana un pas de gegant per salvar-se en golejar el Vilamalla per un claríssim 6 a 0. Amb la victòria deixen el descens a quatre punts quan manquen tres jornades.

En canvi l'Abadessenc continua jugant amb foc després de perdre en la seva visita al camp de l'Escola de Futbol Gironès-Sabat, penúltim classificat, per 2 a 1. El marg dels santjoanins amb el descens és de tres punts. En la mateixa categoria el Ripoll, que no es juga res ni a dalt ni a baix, va vèncer en plena Festa Major per 4 a 3 a l'Escola de Futbol la Garrotxa, un dels rivals directes dels altres dos equips del Ripollès.

A la Segona Regional el Campdevànol va vèncer per un clar 3 a 0 al Voltregà. Amb la victòria els verd-i-blancs sumen 52 punts i tenen la promoció quasi impossible, a sis punts quan manquen tres jornades. Això sí, encara han d'acabar un partit que perdien al minut 60 quan l'àrbitre el va suspendre.

A Tercera, la Ribetana va vèncer al Montesquiu (2-1). Aquest resultat, combinat amb la derrota del Sant Vicenç de Torelló li ha permès recuperar la plaça de promoció d'ascens.