La Fundació Eduard Soler rep la placa Francesc Macià

El president de la Fundació Eduard Soler, Francesc Solà, va realitzar el discurs en nom de les 19 persones i deu entitats guardonades.

Redacció
06 de maig del 2009
El Departament de Treball va entregar aquest dimarts la placa al treball President Macià a la Fundació Eduard Soler (FES). El Govern ha volgut reconèixer l'esperit emprenedor de la Fundació i l'Escola del Treball, el recolzament a la creació de noves empreses, el foment de noves iniciatives empresarials i la seva contribució al desenvolupament industrial de la comarca del Ripollès.



A banda de la Fundació, el Govern ha concedit la Medalla al treball a 19 persones i la Placa al treball President Macià 2009 a una desena d'empreses, entitats i organismes. Aquests guardons volen 'recompensar tant a treballadors com a empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l’economia catalana'. Precisament el president de la FES, Francesc Solà, va realitzar el discurs en nom del conjunt de guardonats.

Al seu torn, el president de la Generalitat, José Montilla, va afirmar que el país necessita 'bons exemples' com els guardonats, que 'ens facin sentir orgullosos, que ens ajudin a reivindicar i posicionar-nos com a comunitat, que ens marquin el camí i que ens assenyalin les virtuts i els valors pels quals val la pena lluitar i viure'.