Un sol esplèndid il·lumina la Fira de Sant Isidre

Redacció
04 de maig del 2009
El sol esplèndid d'aquest diumenge ha permès que l'afluència de veïns i visitants hagi estat molt important a les places i carrers de Sant Joan de les Abadesses. Tot i que l'epicentre de la Fira de Sant Isidre se situava a l'aparcament de can Crehuet, les parades de productes alimentaris i artesans, la concentració de tractors antics al passeig del Comte Guifré i el mercat setmanal han amplificat el radi d'influència de la jornada de fira.

Els premis del concurs molt repartits

L'acte central de la fira ha estat el segon concurs morfològic de vaca bruna. En aquesta edició, amb uns vint-i-cinc caps de bestiar, els premis han estat molt repartits. En la categoria de vedelles el primer premi se l'ha endut el mas les Planes de Campdevànol; en braves, mas Rutllan de Campdevànol; en vaques eixutes, el mas la Casanova de Queralbs; en toros, can Govern de les Llosses i en vaca amb vedell, el Callís de Sant Pau de Segúries.

Un altre concurs que ha estat un èxit ha estat el de munyir a mà. Tal i com explica l'alcalde santjoaní, Ramon Roqué, 'la cua ha estat contínua' per treure llet de la vaca... de plàstic.

Veure galeria de fotos de la Fira de Sant Isidre. Fotos: Adrià Costa/ElRipollès.info.