La nova junta de la UBR s'estrena amb les negociacions per la gestió de la mobilitat a les places

Redacció
09 de març del 2009
 
La nova junta de la Unió de Botiguers està formada per deucomerciants de la vila. Al capdavant Àngel Muñoz de Rederi com apresident; Carles de Martín, de la Loteria el Follet com avicepresident: l'Eva Esteras (Esteras Preu i Qualitat) serà la novasecretària; i l'Albert Soler, de Quimera Solucions Visuals,s'encarregarà de la tresoreria.

El primer repte és de pes.Aquest mateix dilluns es reuniran amb representants de l'Ajuntament deRipoll per definir la gestió de la mobilitat de les remodelades placesGran i Sant Eudald.

La UBR manté la seva proposta -que segonsla versió de la dinamitzadora de la Unió, Roser Rigola, el consistoriveuria amb bons ulls- per permetre el pas de vehicles tots els diesfeines fins a les cinc o sis de la tarda. Els vespres i els caps desetmana les places serien 100% per a vianants. Per altra banda volenque es pugui parar 15 minuts gratuïtament tant per càrrega i descàrregacom per comprar als comerços. Cal recordar però, que el sentit decirculació seria invers a l'anterior de les obres; els cotxes entrarienpel carrer Mossèn Cinto i marxarien pels ponts de l'Arquet i MaciàBonaplata.

Amb aquesta reunió esperen que se solucioni lasituació actual, que el nou president va definir com a 'caos brutal'per les dificultats en realitzar la càrrega i la descàrrega. Aixímateix Àngel Muñoz s'ha mostrat confiat en la millora de relacions ambconsistori després de l'episodi de la dimissió de l'anterior junta ambqui van mostrar el 'suport i solidaritat' i van agrair el treballrealitzat.