Els cartells per anunciar les obres del 'Fons Zapatero' costaran més de 66.000 euros

Redacció
16 de febrer del 2009
 
El Ministeri d'Adminstracions Públiques (MAP) deixa molt clar com calanunciar les obres pagades pel Govern de l'Estat per pal·liar la crisi.Han de ser de tres metres d'alt per quatre d'ample i amb dues potesd'un mínim de dos metres d'alçada. Un cartell amb l'e d'Espanya i el símbol de l'enya espanyola. El cost de produir-los és de 1.375euros i la instal·lació 475 euros més, total 1.850 euros per cartell.Si es multiplica pels 36 projectes del Ripollès -quinze municipis tenenuna sola obra però altres set (Campdevànol), sis (Ribes de Freser),cinc (Ripoll) i tres (Camprodon)- la factura puja fins a 66.600 euros.

Si ho comparem amb l'aportació global (4,7 milions) la xifra delsanuncis suposa 'només' un 1,4%. Però també és cert que el cost conjuntsupera les aportacions que reben onze dels municipis a la comarca. Ique en casos com Campelles el cartell suposarà el 9,25% del cost delprojecte.

L'Estat no vol reduir la mida dels cartells

Diversos ajuntaments del Principat han demanat la reducció iabaratiment de la mida dels cartells segons publica el diari El Punt.De moment però el MAP manté que cal complir el reglament al peu de lalletra: quatre per tres metres i a dos del terra.