Enric Pérez admet que Carreteres no va estar 'a l'alçada' per les nevades

Redacció
14 de gener del 2009
 
Els principalsproblemes a la xarxa viària després de les nevades deSant Esteve i Reis es van concentrar al coll d'Ares (C-38), a lacarretera de Vallfogona (N-260a) i al túnel de Terradellas(C-17). Aquestes vies, de titularitat autonòmica, van estartallades durant diverses hores pel retard en l'actuació de lesmàquines llevaneus. En canvi la N-260, de titularitat estatal,no s'ha tallat en cap dels seus trams i només es va requerirl'ús de cadenes en un punt de gran altitud com és lacollada de Toses.

Aquesta comparacióva ser flagrant el matí de Sant Esteve a l'accés nordde Ripoll. Mentre que a la part final del variant del Calvari (C-17)era plena de gel -dos vehicles van sortir de la via- pocs metres mésenllà la N-260 presentava un estat perfecte i les màquinestiraven sal sense parar.

Per la seva bandaels lectors d'ElRipollès.info abonen aquestatesi tot i que amb reserves. En aquest sentit el 37% dels vots emesosen l'enquesta consideren millor la gestió de l'Estat que la dela Generalitat mentre que a la inversa només rep l'11% delsvots. Per altra banda la gestió d'ambdues administracions esconsidera deficient o excel·lent en el 31 i 20% dels casosrespectivament.