Coneix la nova variant de la C-17 a les Masies de Voltregà

per Redacció, 27 de juny de 2008 a les 17:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP), Joaquim Nadal, ha inaugurat avui la variant de les Masies de Voltregà, de 8,5 quilòmetres de longitud. Aquest és el primer tram que entra en servei del desdoblament de la C-17 entre Manlleu i Ripoll de l'Eix Vic–Ripoll, de 49,4 quilòmetres de longitud. La importància d'aquest desdoblament pel Ripollès també es denotava amb la presència a la inauguració del tram osonenc del president del Consell Comarcal, Enric Pérez, l'alcalde de Camprodon i diputat, Esteve Pujol (PSC) o el president de la patronal ripollesa, Joan Vilalta.
 
La nova variant permet al trànsit de pas evitar els nuclis urbans de les Masies de Voltregà i, d'aquesta manera, segons el DPTOP representa una millora en la fluïdesa i la seguretat viàries, molt significativa. Les obres han tingut un pressupost de 52 milions d'euros.
 
El vídeo, a dalt, presenta el recorregut íntegre de la nova variant del Voltreganès. Les imatges comencen a la rotonda de Vinyoles i baixen en direcció sud, fins a retrobar l'actual traçat de la C-17.
 
Participa a l'enquesta per valorar la nova variant. 
Més informació a Osona.com.

 

Arxivat a:
Societat
Participació