'El monestir proscrit'; traïcions, crims i enveges del segle XI al monestir de Sant Joan de les Abadesses

per Arnau, 17 d'abril de 2008 a les 12:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
PERSONA QUE EMET: SONIA RIBAS
'El monestir proscrit' El proper dissabte 19 d’abril a les set de la tarda es realitzarà a la Sala Tosca del Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses la presentació del llibre El monestir Proscrit de Maria Carme Roca publicat per l’editorial Columna. L’acte de presentació comptarà amb la presència de la regidora de cultura, Montserrat Tallant i l’autora del llibre, Maria Carme Roca.
 
Maria Carme Roca (Barcelona 1955) és historiadora i filòloga i des de l’any 1997 es dedica professionalment a l’escriptura i ha publicat més de trenta llibres, entre els quals la novel·la històrica Intrigues de Palau guanyadora l’any 2007 del Premi Néstor Luján. El Monestir Proscrit narra la història d’una noia que arriba al monestir de Sant Joan de les Abadesses fugint d’un matrimoni imposat amb la voluntat de fer-se monja. És una novel·la d’amors prohibits, traïcions, crims i enveges situada al segle XI.

 

Arxivat a:
Cultura i mitjans
Participació