La Generalitat guardona l'Escola del Treball de la Fundació Eduard Soler

Ho ha fet amb el premi FPCAT, en la categoria de bones pràctiques com a centre formatiu

Josep M. Casals recollint el premi de la mà de la consellera Vilagrà i el conseller Cambray
Josep M. Casals recollint el premi de la mà de la consellera Vilagrà i el conseller Cambray | Fundació Eduard Soler
Redacció
03 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:27h
La Fundació Eduard Soler ha estat distingida amb el guardó #FPCAT 2022 per la categoria de bones pràctiques com a centre formatiu, de reconeixement d'experiències notables dutes a terme per centres que imparteixen formació professional de l'àmbit educatiu i de l'ocupació.

Els premis #FPCAT, que enguany celebrava la seva IV edició, són atorgats pel Consell de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (CFPCAT) i reconeixen les bones pràctiques a la contribució a una formació professional de qualitat. En total es van lliurar 14 guardons en reconeixement a les bones pràctiques de quatre centres formatius, quatres empreses i entitats, quatre persones professionals, un centre formatiu per l'activitat de recerca i una persona formada en FP.

El director de Formació de la FES, Josep M. Casals ha destacat algunes de les característiques clau de la formació a la FES "és un reconeixement a la iniciativa del nostre fundador i a la tasca que realitzem dia a dia d'impuls a una formació professional de prestigi i qualitat, a la tasca pionera en alternança dual, a les innovacions metodològiques i didàctiques i a l'adaptació constant a les noves tecnologies i a les necessitats dels perfils professionals de les empreses, fent dels nostres estudiants un vector de transferència tecnològica i competitivitat". Casals també ha subratllat que "amb aquesta vocació hem estat pioners en la integració de la formació inicial, ocupacional, continuada i els serveis a les empreses; amb importants inversions anuals a favor dels estudiants beneficiaris".

L'acte d'entrega es va dur a terme el passat 27 d'abril i els 14 guardons van ser lliurats per la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, i el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray. Actualment, a l'Escola del Treball de la Fundació Eduard Soler es cursen quatre cicles formatius de grau superior, un en Disseny i Programació en Fabricació Avançada, i un altre de Robòtica, Automatització i Mecatrònica en dos itineraris de distribució conjunta (3x2). A més l'escola ofereix un Màster de Formació Professional en Smart Factory específic per a professionals que volen aprofundir en les noves tecnologies aplicades a la fabricació intel·ligent i disposar d'un perfil professional més complet i focalitzat a la indústria 4.0 i la fabricació digital.