Fem Poble presenta la seva llista a Ogassa

La candidatura independent comptarà amb anteriors regidors d'ERC i Junts

Alguns dels membres de Fem Poble a Ogassa
Alguns dels membres de Fem Poble a Ogassa | Independents pel Ripollès
Nació
19 d'abril del 2023
Actualitzat a les 10:36h


Fem Poble ha presentat recentment la llista electoral completa que presentarà a les pròximes eleccions a Ogassa. Afirmen en un comunicat que "és una llista transversal, que pretén aglutinar i treballar de forma conjunta diferents sensibilitats, opinions i maneres". La candidatura té el paraigua d'Independents pel Ripollès i està formada per persones que en anteriors legislatures havien sigut regidors d'ERC, gent que ja s'havien presentat en anteriors comicis per Junts, i gent que apareixen de nou a la política, amb "l'única intenció de fer del nostre poble un lloc millor per tots i cadascun dels vilatans", afirmen.

En el comunicat remarquen que 6 dels 8 membres de la llista van estudiar a la mateixa escola del poble i, per tant, "tenen un coneixement profund de la realitat del municipi, tant del passat, del present com del futur".

Les eleccions a Ogassa són per llista oberta i, per tant, s'escull individualment les persones. El vot va directament a una persona, no a la candidatura. En conseqüència, la persona més votada de la llista de Fem Poble, serà el futur alcalde. Els titulars són Carles Mercader Rodríguez, Alba Coma Plana, Joel Arnau Aulinas, Cristian Igualada Pérez. I els suplents: Miquel Bosch León, Neus Pascal Vidal, Josep Mercader Coma i Eva Vilalta Camps.