​​Gent per Planoles presenta la llista electoral

La candidatura estarà liderada per David Verge

Alguns dels membres de la llista de Gent per Planoles
Alguns dels membres de la llista de Gent per Planoles | Gent per Planoles
Nació
17 d'abril del 2023
Actualitzat a les 9:27h


Gent per Planoles és una llista independent, no adscrita a cap partit polític, transversal, que combina l'experiència d'haver governat els darrers quatre anys a l'Ajuntament de Planoles amb la incorporació de nova gent a l'equip, que, "aportarà idees fresques per tal que el municipi continuï avançant i millorant", segons detallen en un comunicat.

La candidatura té com a objectius bàsics posar la ciutadania al centre de les decisions, que el municipi millori en temes tan importants com l'habitatge, l'escola rural, les infraestructures, el turisme o les noves energies, entre altres. Per Gent per Planoles treballar pel municipi és un "repte engrescador", i aposten per fer-ho amb "una política del segle XXI": moderna, eficient, oberta, que escolta la ciutadania, que aprèn dels errors, honesta i transparent.

Tot i que durant aquests darrers quatre anys han tirat endavant molts projectes, afirmen que encara queda molta feina per fer i "tenim les ganes i la il·lusió de fer-la". La candidatura aposta per fer que a Planoles continuï avançant com a poble, que no només hi vingui a viure més gent d'una manera sostenible, sinó que també, els que hi viuen, sobretot el jovent, no hagin de marxar. Gent per Planoles està format per un equip molt preparat, multidisciplinari, proper i, sobretot, motivat per afrontar una propera legislatura.

Aposten perquè Planoles continuï sent un model a la comarca del Ripollès i un referent com a poble de muntanya del Pirineu català. La llista està formada pels següents membres:

Titulars:
1-David Verge
2-Rosa Albalate
3-Jordi Basagaña
4-Sandra Llopis
5-Lluis Gómez
6-Manel González
7-Marc Ajenjo

Suplents:
1-Carles Mesa
2-Francesc Verdera
3-Laura Dot
4-Joan Serres
5-Francesc Simón
6-Josep Espinet
7-Maria Espinet