ERC presenta la llista electoral a Ripoll

Els regidors actuals repetiran i Teresa Jordà tancarà la llista​

Chantal Pérez amb el seu equip durant la presentació de la seva candidatura
Chantal Pérez amb el seu equip durant la presentació de la seva candidatura | Cedida
Nació
21 de març del 2023
Actualitzat a les 17:40h


Esquerra Ripoll-AM ha presentat les persones que formaran part de la candidatura republicana per les properes eleccions municipals del mes de maig. L'alcaldable, Chantal Pérez, encapçalarà una llista que el partit considera "renovada, paritària, molt pensada per la realitat del que necessita Ripoll". "Tenim persones de diverses edats i formades en diferents àmbits, que trepitgen el carrer cada dia, fet que fa que sigui una llista molt diversa i plural, preparadíssima per governar", ha remarcat la candidata republicana.

Durant l'acte celebrat aquest dilluns al local de la formació republicana s'ha presentat les 17 persones que aniran al capdavant de la llista, així com les 10 persones suplents. Entre elles hi ha els dos altres regidors que han acompanyat Pérez a l'Ajuntament aquest mandat: Roger Bosch i Lluís Orriols.

"Estic molt contenta de comptar amb aquest equip i amb altres persones que no són a la llista però que ens donen el seu suport incondicional i que estan disposades a treballar pel futur de Ripoll en un moment que és complicat trobar gent que es vulgui involucrar en política", ha explicat Pérez. "Tenir aquest magnífic grup ho interpretem com a sinònim de la molt bona feina que hem fet durant els darrers 4 anys malgrat estar a l'oposició. La gent ja ens coneix i se sent identificada amb la manera com som i com treballem i amb la forma com volem que sigui el nostre programa", ha afegit.

Simbòlicament, la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà, serà la responsable de tancar la llista d'ERC a Ripoll.

La llista electoral d'ERC:
1. Chantal Pérez
2. Roger Bosch
3. Rosa Martínez
4. Lluís Orriols
5. Clàudia Navío
6. Ramon Canadell
7. Carme Serrano
8. Xevi Escribà
9. Marina Bassaganya
10. Jordi Masdeu
11. Fàdua Hamda
12. Eudald Casas
13. Lali Sunyer
14. Pol Foz
15. Sandra Montmany
16. Quico Terradelles
17. Teresa Jordà

Suplents
1. Santi Surroca
2. Susanna Mora
3. Eudald Pujol
4. Sandra Bernal
5. Ramon Orriols
6. Casilda Gómez
7. Mateu Maymó
8. Ariadna Fuster
9. Jordi Castillo
10. Roger Sala