1 de 10
successos

Enxampen un lladre de bicicletes a Ripoll

La Policia Local el va detenir divendres passat

La motxilla i l'eina que utilitzava el lladre | Policia Local de Ripoll
per Redacció, Ripoll | 14 de març de 2023 a les 16:05 |
El passat divendres 10 de març, la Policia Local de Ripoll va rebre un avís informant que una persona que semblava sospitosa, havia entrat a la zona d'estacionament de bicicletes de l'escola Joan Maragall i que quan se li va cridar l'atenció va fugir corrents.

Immediatament, amb la descripció proporcionada, la Policia va iniciar la recerca d'aquesta persona, que va ser localitzada poca estona després a l'estació de tren de Ripoll. Un cop escorcollada, es troba en la seva motxilla unes cisalles, eina amb la qual tallava les cadenes de les bicicletes. Per aquest motiu se li ha obert una causa com a temptativa de robatori.


Per altra banda, es van comprovar les càmeres de la zona de la plaça cívica, lloc on el dia anterior havien sostret una bicicleta aparcada, i es va confirmar que es tractava del mateix individu. Així a la causa oberta per temptativa de robatori, s'hi suma una causa per robatori.

Cal destacar que la mateixa patrulla que va realitzar aquest servei, el dilluns 6 de març va recuperar a l'estació de tren de Ripoll, dues bicicletes valorades en 4.700 €

 

Arxivat a:
Societat
Participació