​Xavier Capdevila serà el candidat del PSC a Campdevànol

L'actual regidor de l'Ajuntament es presentarà com a número u de la llista socialista que tindrà per nom Campdevànol100%

Xavier Capdevila, en una imatge d'arxiu
Xavier Capdevila, en una imatge d'arxiu | PSC
Redacció
07 de febrer del 2023
Actualitzat a les 8:46h
Xavier Capdevila serà el candidat del PSC a les eleccions municipals d'aquest 2023 a Campdevànol. Serà el número u de la llista Campdevànol100%, una candidatura integrada al PSC i que també recull col·lectius progressistes.

"Comença el canvi que necessita Campdevànol. Si obtenim la confiança majoritària dels nostres veïns i veïnes ens comprometem a prioritzar la neteja i la seguretat; a treballar conjuntament amb les entitats veïnals, culturals i esportives per construir un municipi amb més cohesió social, a eliminar les barreres arquitectòniques i digitals i, sobretot, a impulsar les mesures que faci falta perquè ningú es quedi enrere", ha manifestat Capdevila.

Xavier Capdevila té 50 anys, treballa d'adjunt a gerència a l'empresa de logística FREDIST i ha assegurat "estar molt il·lusionat per construir una candidatura guanyadora que aporti aire fresc i que faci recuperar a Campdevànol el camí del progrés i avenços."