1 de 10
política

​El santjoaní Sergi Albrich, nou director dels Serveis Territorials de Territori

El cap de llista per ERC a Sant Joan ha ocupat el càrrec que fins ara ostentava Pere Saló

Sergi Albrich al costat de Laura Cañigueral, delegada del Govern a Girona | Govern
per Redacció, Sant Joan de les Abadesses | 16 de gener de 2023 a les 11:22 |
Sergi Albrich Viñas és el nou director dels Serveis Territorials de Territori a Girona. El polític de Sant Joan les Abadesses ha agafat les regnes del càrrec fa pocs dies i s'ha mostrat "il·lusionat" pel nomenament.
 

Sergi Albrich Viñas agafa el relleu de Pere Saló. És llicenciat en geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor per aquesta universitat en l'àmbit de la micropaleontologia. També té un màster en Govern Local i Postgrau en Gestió i Administració Local per la mateixa universitat. Albrich va treballar durant nou anys com a tècnic superior geòleg a l'Oficina del Mapa de Catalunya, adscrita a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya i, des del 2017, forma part del cos de docents del Departament d'Educació.

El novembre, Albrich va ser escollit per ERC com a candidat a les eleccions municipals a Sant Joan de les Abadesses. Segons el nou director territorial, els dos càrrecs no son incompetibles i assegura que seguirà en la carrera electoral per a l'alcaldia de Sant Joan.
Participació