Maria Vilarrodà, mollonenca de l'any 2022

L'Ajuntament reconeix així la propietaria del bar de Can Rodà, després que hagi fet entrega d'una col·lecció fotogràfica

Una de les fotografies  que guardava Maria Vilarrodà
Una de les fotografies que guardava Maria Vilarrodà | Ajuntament de Molló
Redacció
22 de novembre del 2022
Actualitzat a les 16:50h
En el marc de la festa major de Molló aquest cap de setmana s'ha atorgat l'honor de ser la mollonenca de l'any 2022 a la veïna Maria Vilarrodà Juncà, la Maria de Can Rodà.

La Maria ha ostentat durant molts anys el bar de Can Rodà (tancat des de fa temps) ubicat a la Plaça Major de Molló. Can Rodà sempre havia estat un punt de trobada de moltes generacions de mollonencs i mollonenques, i a les seves parets hi havia un seguit de fotografies antigues del municipi que donaven vida a aquest establiment. Amb el tancament del bar, les fotos van quedar guardades en un armari.

Ara, amb la venda de l'edifici de Can Rodà, la Maria ha fet donació a l'Ajuntament de Molló durant aquest mes d'octubre de 2022 de la seva col·lecció de fotos antigues. En agraïment per la donació d'aquestes fotografies, que il·lustren la vida del municipi de principis de segle XX amb imatges de l'església de Santa Cecília, de festes, de gent, de paisatges, d'Espinavell... l'Ajuntament ha decidit nomenar-la mollonenca de l'any 2022.