DonesString torna a Sant Joan de les Abadesses

El trio femení de corda actuarà aquest diumenge al municipi

Les DonesString
Les DonesString | Ajuntament de Sant Joan les Abadesses
Redacció
16 de novembre del 2022
DonesString, el grup format per Marina Prades, Anna Urpí i Marta Pons, amb les seves veus i acompanyades de violins i cellos, tornaran a actuar a Sant Joan de les Abadesses, després de diversos concerts els últims anys.

​DonesString va fer una de les seves primeres actuacions a Sant Joan i no ha parat de créixer. Enguany, han estat escollides per interpretar una de les cançons del disc de La Marató de TV3 amb la cançó Try de Pink. La cançó que apel·la a la necessitat d'agafar riscos en l'amor. L'adaptació catalana, Lluitar, és més aviat un himne a la perseverança, amb la sensibilitat del bo i millor de les tecles i cordes catalanes: el trio DonesStrings, la pianista Laura Andrés, el quartet de corda Billows i la veu de la cantant i violinista Marina Prades.

L'actuació de DonesString a Sant Joan de les Abadesses serà en el marc de les propostes de qualitat que ofereix el SAT Teatre Centre, el diumenge 20 de novembre a les 12.30 h, al Palau de l'Abadia. Les entrades tenen un cost de quinze euros i es poden adquirir a l'Oficina de Turisme.