​Veïns de Camprodon recullen firmes per evitar que es tallin 46 arbres de la zona de La Campa

S'ha obert una campanya a través de la plataforma change.org

Imatge de la zona residencial La Campa i alguns dels arbres de la zona
Imatge de la zona residencial La Campa i alguns dels arbres de la zona | change.org
Redacció
17 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:31h
Diversos veïns de Camprodon han engegat una campanya per evitar la tala de 46 arbres a la zona residencial de La Campa, entre el carrer Mossèn Cinto Verdaguer, el passeig Canigó i la plaça Europa. Els ciutadans afirmen que l'Ajuntament ha decidit, sense consultar-ho, tallar de manera progressiva els arbres que hi ha a aquesta zona. Segons els veïns, el principal motiu del consistori és que els arbres fan malbé la vorera i dificulten el cas a cotxets i cadires de rodes.
 
Des de l'hivern passat fins ara, ja s'han tallat alguns arbres, segons els veïns mitja dotzena. També es queixen que el consistori ho fa aprofitant la temporada baixa, quan el barri queda mig buit. Els veïns creuen que "el diagnòstic que fa l'Ajuntament no és adequat" i que hi ha "moltes alternatives a la solució simplista que s'ha adoptat". També demanen que ,si es vol tirar endavant la tala d'arbres, es consulti abans amb els ciutadans que viuen a la zona. La idea del consistori és plantar arbres joves a la part central del passeig.

Amb tot, els veïns han impulsat una recollida de firmes a través de la plataforma Change.org amb la qual ja han aconseguit gairebé un centenar de suports amb només cinc dies.