1 de 10
activitats

Lleure i esport omplen les places i patis de Ripoll

Aquest dilluns torna l'activitat del Lleure a les Places i els patis oberts de l'escola Joan Maragall i els Salesians

Imatge promocional del Lleure a les Places | Ajuntament de Ripoll
per Redacció, Ripoll, Catalunya | 3 d'octubre de 2022 a les 10:18 |
Aquest dilluns 3 d'octubre Ripoll torna a reactivar una activitat que convida a gaudir del lleure i l'esport de manera gratuïta i oberta a tothom. Aquesta setmana es posa en marxa la iniciativa Lleure a les Places que portarà activitats cada dilluns, dimarts, dimecres, dijous i devendres als patis de l'escola Joan Maragall i Salesians, la pista esportiva Esteve Badia de SAnt Pere i la plaça de la Sardana.

Aquest any l'activitat es farà els dilluns al pati obert de l'escola Joan Maragall, el dimarts a la pista esportiva Esteve Badia de Sant Pere, els dimecres al Pati Obert de l'escola Joan Maragall, els dijous a la plaça de la Sardana i els divendres hi haurà dues localitzacions, el pati obert de l'escola Salesians per infants i la pista esportiva Esteve Badia de Sant Pere per joves. L'horari serà de 17.15 a 18.15 hores per tots els emplaçaments, a excepció del patí obert de l'escola Joan Maragall que serà de 17.15 a 19 h.


Aquesta activitat sempre està dirigida per a professionals de l'esport i el lleure i no cal inscripció prèvia, ja que està pensada per afavorir l'accés a tots els infants i joves a les activitats extraescolars per una banda i per l'altra, a dinamitzar aquests espais.

Recordar que els educadors només dinamitzen l'espai i el joc, però que els familiars són els responsables dels infants, per això es fan en espais on les famílies poden estar. Pel que fa als patis oberts, es podrà accedir a partir de les 17.15 i caldrà sortir a tot tardar a les 19 h pel que al pati de l'escola Joan Maragall. Cal respectar l'espai i en cap concepte i poden entrar animals de companyia.

 

 

Participació