​Apallissen a la presó l'autor del crim masclista de Campdevànol

Els fets van passar aquest cap de setmana a la presó de Figueres

La comitiva policial entrant a la casa on es va trobar el cos de la jove
La comitiva policial entrant a la casa on es va trobar el cos de la jove | ACN
Redacció
27 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:44h
L'autor del crim masclista del passat dimecres a Campdevànol ha estat apallissat a la presó de Figueres, on està tancat. Segons informa el diari El Punt, Alberto Pinto Pérez va rebre una pallissa al pati de la presó i va haver de ser traslladat a una cel·la d'aïllament. Pinto està en règim de presó provisional comunicada i sense fiança des de dissabte passat.

Alberto Pinto, de 36 anys, va ser detingut dimecres passat després que ell mateix avisés el SEM per una suposada caiguda amb bicicleta de la seva parella. Quan els equips d'emergència van arribar a la casa van veure que les ferides no coincidien en una caiguda i es va alerta els Mossos, qui va inicial el protocol relacionat amb violències masclistes. Pinto va passar a disposició judicial dissabte passat. El jutge va decretar presó provisional després que el presumpte assassí declarés a la policia. Pinto té una causa oberta per assassinat amb traïdoria i acarnissament, agressió sexual i maltractament habitual de la dona.

De mica en mica, Campdevànol, Ripoll i, en general, el Ripollès intenten tornar a la normalitat dies després d'uns fets que han commocionat tota la comarca. Campdevànol va decretar tres dies de dol i l'Ajuntament va assegurar que estudiaria presentar-se com a acusació si es confirmava el feminicidi. Durant el cap de setmana passat, també hi va haver concentracions de rebuig a Ripoll i Campdevànol on la ciutadania va mostrar el seu rebuig a les agressions masclistes i va recordar la jove de 21 anys assassinada la setmana passada.