​En marxa el Terra Gollut Film Festival amb rècord d'obres presentades

El certamen cinematogràfic del Ripollès projectarà més d'una quarantena de treballs

Redacció
27 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:23h
Cartell de l'edició 2022 del festival
Cartell de l'edició 2022 del festival | Terra Gollut
Llum càmera i acció. El Terra Gollut ja està en marxa. Des de divendres passat i fins al pròxim diumenge 9 d'octubre, el festival de cinema estarà quinze dies projectant i difonent diferents treballs cinematogràfics. Enguany el certamen ha batut rècord de participació: s'han presentat 330 obres, de les quals una cinquantena han estat seleccionades.

Durant els dies del festival es podran veure 16 llargmetratges, 30 curts i vuit reportatges fotogràfics que han estat seleccionats a competició. Tots ells es podran veure, principalment a diferents municipis del Ripollès com Ripoll, Sant Joan les Abadesses, Campdevànol, Ribes, Planoles, Campelles, Queralbs o la Vall de Núria. Però també hi haurà activitats i projeccions a Teià, Figueres, Cassà de la Selva i Barcelona.

El Terra Gollut Film Festival comptarà també aquest any amb la segona Jornada de Fotografia Compromesa. Se celebrarà a Campelles l'1 i 2 d'octubre a l'Antic Hotel Balneari de Montagut. Durant la jornada es farà un reconeixement al fotògraf Emilio Morenatti amb el guardó a la trajectòria fotogràfica. El festival cinematogràfic tancarà l'edició d'enguany el nou d'octubre a les sis de la tarda al Teatre Diagonal de Campdevànol amb l'entrega de premis i la projecció del film El vent que es mou de Pere Puigbert.