Detenen la parella de la jove de 21 anys morta a Campdevànol

Els Mossos d'Esquadra estan investigant les causes de la mort, però treballen amb la hipòtesi que es tracta d'un homicidi masclista

Unitats del SEM han intervinguts en els fets
Unitats del SEM han intervinguts en els fets | Cedida
Redacció
21 de setembre del 2022
Actualitzat el 22 de setembre a les 6:59h
La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra han detingut la nit d'aquest dimecres un home per, presumptament, haver matat la seva parella a Campdevànol, al Ripollès. Es tracta d'una jove de 21 anys, que ha estat trobada per la policia catalana en un pis del poble. La policia ha rebut l'avís cap a quarts de tres de la tarda. Ambulàncies del SEM i Mossos d'Esquadra s'han dirigit fins al lloc dels fets, a la zona del carrer Puigmal, i han trobat el cos sense vida de la noia.

Segons han explicat fonts dels Mossos a NacióRipollès, s'està investigant els motius de la mort. De moment, però, la policia només ha confirmat la mort de la jove i detallen que el forense ja s'ha desplaçat fins a la localitat per investigar les causes de la defunció.

La notícia arriba a Campdevànol just l'endemà de la festa major del poble. Des de dijous passat la localitat ha estat de festa i aquest dimecres ha deixat enrere la celebració amb la tràgica notícia.