​Albert Orriols i Christian Gómez guanyadors del Ral·li de la Llana 2022

Carles Miró i Ivan Matavacas, i José Luis Moreno i Isidre Noguera van ser vencedors de les categories Regularitat i Regularitat Sport

Moment d'entrega del guardó als guanyadors
Moment d'entrega del guardó als guanyadors | Motor Club Sabadell
19 de setembre del 2022
Actualitzat a les 16:29h
L'equip format per Albert Orriols i Christian Gómez, pilot i copilot respectivament, amb un Skoda Fabia R5 van guanyar la XXIII edició del Ral·li de La Llana que es'ha disputat aquest cap de setmana entorn de Ripoll. Un total de 108 equips van participar a la prova organitzada pel Motor Club Sabadell i el Consell Comarcal del Ripollès. La competició era puntuable per al Campionat de Catalunya de ral·lis de velocitat, regularitat i regularitat sport i les copes de promoció Michelín i Pirelli.

Orriols-Gómez de l'Escuderia PCR Sport es va posar al capdavant des del primer tram,
però seguits molt de prop per l'equip francès de Richard Genescà i Fabrice
Nambruyde
que va aconseguir el segon lloc a poc més de 16 segons,
després de recórrer els 320 km (105 km dels quals cronometrats) que incloïa el ral·li. La tercera posició final va ser per a l'equip integrat per José Luis Garcia i Jordi
Forcada
, també amb un Skoda Fabia R5 de l'escuderia Tipo Racing by VSport.

El líder del Campionat de Catalunya, Xavier Domènech, i la seva copilot Susanna
Cercadillo
, de l'escuderia Motor Club Sabadell, s'han refermat al capdavant del
campionat en classificar-se en el quart lloc amb el seu Porsche 997 Gt2i. Domènech, guanyador en quatre ocasions de La Llana, disputava el seu ral·li número
100.

L'actual campió de Catalunya, Eduard Pons, i el seu copilot Alberto Chamorro, amb un
Skoda Fabia R5, que durant els tres primers trams lluitava frec a frec amb els tres
primers classificats Orriols, Genescà i Garcia, va patir una punxada a la segona
passada pel tram d'Alpens que li va fer perdre més de quatre minuts i va acabar en
13a posició, però fent el millor temps en l'últim tram del ral·li, per davant de Garcia,