Comencen les obres del paviment al carrer Progrés de Ripoll

Els treballs es faran en horari nocturn

El carrer Progrés de Ripoll
El carrer Progrés de Ripoll | Ajuntament d'Olot
Redacció
19 de setembre del 2022
L'Ajuntament de Ripoll millora aquest mes de setembre l'asfalt del carrer Progrés. Els treballs han començat aquest nit i acabaran cinc nits després, la del 22 al 23. Es realitzaran en horari nocturn per evitar al màxim l'afectació de trànsit en aquesta via, que és molt transitada. En concret, les obres les duran a terme de les 21 h del vespre a les 7 h del matí. Un cop acabat l'asfaltatge, es faran els treballs de pintura la nit del 22 al 23 de setembre i els dies 23 i 26.

L'actuació contempla una millora del paviment des de l'alçada de la Sala Eudald Graells fins a la del carrer dels Ferroviaris. A principis d'agost es va adjudicar l'obra a l'empresa Agustí i Masoliver per un import de 162.511,34 € (IVA inclòs).

Per altra banda, també es faran millores al paviment d'altres vies. En concret, seran a l'avinguda del Comte Guifré (al davant de la plaça Catalunya); al vial que connecta el passeig Ragull amb el carrer Josep Maria Pellicer; i al carrer Esteve Bover, situat al polígon industrial Mas d'en Bosc. En aquests punts els treballs d'asfaltatge es faran els dies 26 i 27 de setembre en horari diürn i els treballs de pintura els dies 27 i 28. El contracte per aquests carrers es va adjudicar per un import de 40.000 € a l'empresa Agustí i Masoliver SA.